Banner

Om festivalen

Den latinamerikanske danse- og musikkultur har i de sidste 15 år bredt sig som en varm brise over hele Danmark. Der danses salsa, reggaeton zumba, samba, og tango i alle afskygninger, selv i den mindste flække i provinsen.Behovet for mere information om denne eksotiske kultur er stadigt voksende. Dette har Cuban Culture Club under ledelse af projektleder Stine Ortvad taget ansvar for, og derfor er det nu 10 gang, der bliver afholdt Latin Festival.

Baggrunden for denne festival, er et ønske om at fremme den mellemfolkelige forståelse og integration samt give herboende med anden etnisk baggrund og kunstnere af forskellig nationalitet mulighed for at lade sig inspirere af hinandens kunst.

Formålet med festivalen er også at inspirere alle besøgende til at lade sig påvirke af den rytmiske energi og kraft, der ligger i den latinamerikanske musik og dans, og samtidig opfordre alle herboende latinos til at tage større del i deres egen kultur og dyrke deres musik og dans til gavn for hele det danske samfund, så vi i hverdagen kan lade os inspirere af hinanden.

København har behov for en begivenhed, som kan give et ægte og virkelighedsnært billede af den latinamerikanske kultur. Der er brug for en festival som kan informere og berøre unge og gamle og dermed skabe større interkulturel forståelse. Derfor ser vi frem til at åbne dørene i oktober, hvor der endnu en gang bliver rig mulighed for at mærke verden gennem musikken og dansen.

La fiesta comienza


Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner