Banner

Pressemeddelelse 2011

Cubansk Latin Festival i København d. 4-5-6 november

Live koncerter og danseshows d. 5. nov. i Amager Bio, med Manolito y Su Trabuco og El Micha, toppen af cubansk Salsa og Reggaeton. 

Preparty d. 4. nov. og afterparty d. 5.  nov. på Club Mambo  

Workshops d. 5. og 6 nov. på ElStudio

Link til gode pressebilleder : http://www.latinfestival.dk/pressebilleder.html

Salsa/Reggaeton

Lørdag d. 5. nov. har fået titlen “Cuban Reggaeton / Salsa Night”. Genren Cuban Reggaeton er måske ny for de fleste danskere, men det er cubanernes bud på Rap & Hip Hop beats krydret med latin-flavour.

Hovednavnet er den cubanske salsagruppe MANOLITO Y SU TRABUCO, en cubansk salsa legende som ligger på toppen i Cuba og i mange andre dele af verden, hvilket de har de gjort i mange år. Sidst de var i DK er 7 år siden, hvor de gav koncert i Vega, og man kan se frem til en sydende sal fuld af energi og livsglæde, når de går på. Se et klip med dem her: http://www.youtube.com/watch?v=3r2SRLojlbE&feature=player_embedded

Aftenen slutter af med en af de helt store Reggaeton navne i Cuba EL MICHA. Se et klip med  ham her: http://www.youtube.com/watch?v=hZNaXUGCvDk&feature=player_embedded

I hans musikstil skabes der gennem teksterne hele tiden vers mellem virkelighed og leg, ikke blot som en cubaner, men som en verdensborger, det er så unikt og må opleves.

Festivalen byder også på : Workshops, danseshows, dansekonkurrencer og internationale DJs

Der vil være medrivende danseshows i pauserne. Salsa og Reggaeton shows ved dansetruppen Cuban Moves og Team ElStudio, ledet af Stine Ortvad. Man kan også opleve alle dansere (der laver workshops under festivalen) optræde live i løbet af aftenen.

Der vil være workshops lørdag og søndag,  i stilarterne Salsa, Reggaeton og Rumba med de cubanske internationale gæstelærere/dansere.

Workshops foregår  om dagen på Nørrebro på ElStudio på Fælledvej 19, de cubanske gæstelærere er de berømte danser  Alexander Carbò & Yunaisy Farray , som underviser øvede og master class lørdag, se et klip med dem her : http://www.youtube.com/watch?v=jDBs1-uF1l4&feature=related. Søndag er det Stine Ortvad og Yosvany Torres der underviser let øvede og øvede, se et klip med dem her:  http://www.youtube.com/watch?v=danH6wOqfeE&feature=player_embedded

Se hele programmet her: www.latinfestival.dk klik på ”workshops”  og læs mere om Elstudio, som er en af Danmarks førende Cubanske og Latin danseskoler www.elstudio.dk

Hvor og hvornår:

Preparty på Club Mambo d. 4. nov.  

De cubanske gæstelærere, som laver workshops under festivalen, optræder med flotte danseshows. Entre 60 kr. og der følger en gratis velkomstdrink med. Billetter kan bestilles ved at sende en mail eller sms med antal til 20987477 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Middag på Club Mambo d. 5. nov. 

Der vil være en fantastisk latin middag på Club Mambo d. 5. nov. fra kl. 18:30-20:30, prisen er kun 195 kr., og inkluderer gratis entre til afterparty på Cluben efter koncerterne i Amager Bio. Reservation til middag sker ved at sende en mail eller sms, med mobil og antal til gæster til 20987477 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , mam betaler ved ankomst til Club Mambo

Dobbelt koncerten i Amager Bio d. 5 nov.

Program

Dørerne åbner kl. 20:00

Salsaundervisning for begynder fra kl.20:30-21:00

Manolito y su Trabuco ( Salsa) fra kl. 21:00- ca. 22:30

Danseshows fra kl. ca. 22:30-23:00

El Micha ( Reggaeton) fra kl. ca. 23:00-24:30

Afterparty på Club Mambo fra kl. 01-04 , billetter købes i forsalg til 60 kr., ved udgangen i Amager Bio, og inkluder en gratis velkomstdrink.

Forsalg og billetter til dobbelt koncert i Amager Bio d. 5 nov.:

Billetter på billetnet 295 kr.

Biletter i døren 330 kr. (kun kontant)

Billetter til preparty d. 4 nov. på Club Mambo kan købes i forsalg ved at sende en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . med navn og mobil. De koster 60 kr. og er inkl. en velkomst drink.

Workshops d. 5 og 6. nov. købes direkte ved ankomst og betales kontant, husk at sende din tilmelding med navn og mobil, samt dag og niveau til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvor:

Amager Bio, Øresundsvej 6, Kbh. S.

Club Mambo, Vester Voldgade 85,  Kbh K

Arrangør kontakt:

Mobil +45 20987477

Latin Festival www.latinfestival.dk

Cuban Culture Club www.cubakultur.dk

Festivalen er støttet af : WMD, Kbh Kommune og Amager Øst lokaludvalg

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner